top of page

De é la standup

 

Göteborgs humorscen har det senaste året blomstat och hyllats av såväl landets komiker som publik. De é la standup är en sommarturné med komikerna från stans mest populära standup-klubbar: TJÖTA, Pandora och Ståuppklubben.

 

LUDDE SAMUELSSON levererar alltid välskrivna skämt med ett irriterande charmigt leende. Under 2017 är han aktuell med den redan hyllade riksturnén Ludde Samuelsson säger något kul. 

 

OSCAR NILSSON gör standup på värmländska som är hård men rättvis. Oscar är en rolig och respekterad slitvarg på Göteborgs humorscen där han nyss gjort succé med sin första soloföreställning.

 

MARCUS THAPPER är en absurd och underhållande komiker med oväntade och väldigt roliga referensramar. Han själv beskriver sin scenpersonlighet som ”lite flippig yo”. 

 

JOHN GILLBERG är ung och talangfull komiker som tycker att precis allting i tillvaron är orimligt. När han lämnar scenen kommer du tycka precis likadant.

 

ISIDOR OLSBJÖRK har förmågan att säga precis vad han vill på en scen - och det blir väldigt roligt. Är det kul så är det kul.

 

HAMPUS ALGOTSSON är en energisk ståuppare som inte bara driver standup-klubb i Göteborg utan även i hemstaden Kristianstad - en plats som ligger honom lite för varmt om hjärtat.

 

MARCUS BENGTSSON är en av få göteborgskomiker som både är uppvuxen och bosatt i Göteborg. På scenen är han go, glad och älskvärt tramsig.

 

Showstart: 20.00

Cirka 120 minuter inklusive paus.

 

Entré: 100 kronor + avgift

1 aug: LINKÖPING - Biljetter

2 aug: KRISTIANSTAD Biljetter

3 aug: MALMÖ Biljetter

5 aug: GÖTEBORG - Biljetter

1 sept: LUND - Biljetter

bottom of page