top of page

De é la standup 2018

 

Göteborgs humorscen har det senaste året blomstat och hyllats av såväl landets komiker som publik. De é la standup är en sommarturné med komikerna från stans mest populära standup-klubbar: TJÖTA, Pandora och Ståuppklubben.

 

LUDDE SAMUELSSON levererar alltid välskrivna skämt med ett irriterande charmigt leende. Under 2017 är han aktuell med den redan hyllade riksturnén Ludde Samuelsson säger något kul. 

 

ISAK BERG är en ung, produktiv och samhällsintresserad komiker. I våras släpptes hans första Spotify-album: Optimala Förutsättningar.

 

MARCUS THAPPER är en absurd och underhållande komiker med oväntade och väldigt roliga referensramar. Han själv beskriver sin scenpersonlighet som ”lite flippig yo”. 

 

JOHN GILLBERG är ung och talangfull komiker som tycker att precis allting i tillvaron är orimligt. När han lämnar scenen kommer du tycka precis likadant.

 

ISIDOR OLSBJÖRK har förmågan att säga precis vad han vill på en scen - och det blir väldigt roligt. Är det kul så är det kul.

 

HAMPUS ALGOTSSON är en energisk ståuppare som inte bara driver standup-klubb i Göteborg utan även i hemstaden Kristianstad - en plats som ligger honom lite för varmt om hjärtat.

 

MARCUS BENGTSSON är en av få göteborgskomiker som både är uppvuxen och bosatt i Göteborg. På scenen är han go, glad och älskvärt tramsig.

 

Showstart: 20.00

Cirka 120 minuter inklusive paus.

 

Entré: 120 kronor + avgift

26 juli: SKÖVDE - Biljetter

27 juli: GÖTEBORG Biljetter

28 juli: HALMSTAD Fri entré

31 juli: KUNGSBACKA - Biljetter

1 aug: KRISTIANSTAD - Biljetter

2 aug: MALMÖ - Biljetter

3 aug: LINKÖPING - Biljetter

31 aug: LUND - Biljetter

bottom of page