top of page

LOOP - EN MUSIKALISK RESA I TID OCH RUM

 

I en inte allt för avlägsen framtid utan faktiskt i detta nu har svensk humor gått under och dött på korset för vita, halloumiformade, gubbars synders skull. Komikerna har blivit politiker och politikerna har blivit komiker. En viskande vind drar genom det svarta hål som en gång var humorsverige. Den viskar: “BooooOOOOOOoooooOOOOORIIIIIIING”. 

 

Men misströsta icke kamrater! Två sändebud har skickats från yttre västgötaslätten för att rädda er: Marcus Berggren och Henrik Nyblom, halvkända från krogen, skogen och din morsas sökhistorik har uppfunnit en helt ny form av humor och ska nu frälsa folket. 

 

Dom kommer till just din stad för att ge föreställningen LOOP som är en improviserad musikalisk resa i tid och rum som handlar om att lämna sorgerna på jobbet och kliva in i en ny dimension där allt är på skoj. 

 

Med sig har dom två synthesizers och en loopmaskin med oanade krafter och uppdraget är att utföra en grundlig genomlysning av musikhistorien SÅSOM DOM SER DEN och därigenom rädda dig, diverse husdjur och världen. 

 

Det utlovas djupt problematiska låtar, gutturala läten, ostiga catchphrases och skämt på samtliga upprättgående djurs bekostnad. Ingen skonas i jakten på att väcka svensk humor från dödens eviga dvala. 

 

Du är tvångsmässigt utvald att infinna dig detta datum tillsammans dina fjuniga polare medelst hälsosamt ölsug och skratta in oss i den nya tideräkningen. Vi uppträder enkom i vårat naturliga habitat (se: trångbodda barer) så köp biljett fortare än du onanerade på högstadiet!

 

Vi ses i framtiden. Vi ses i evigheten. Vi ses i LOOP. 

 

Några slumpmässigt framtvingade röster om provföreställningen:

“Jag har aldrig tidigare bevittnat så lite talang i samma kroppar som så mycket vilja”

“Showen var som att ha sex med en igelkott -bra rakt igenom”

“Jag såg inte akt två för jag tycker inte det är snyggt med åttapack”

“Dom fick mig att tro på musik igen plus att jag blev fri från cancer”

 

Det är också ostatistiskt bevisat att den som missar denna kuplett från helvetet löper 19 gånger större risk att dö ensam än den fulaste i Bajenklacken. Tänk på det barn.

Föreställningar:

28 mars: Bar Brooklyn, Stockholm - Biljetter 

29 mars: Dynamo, Norrköping - Biljetter

30 mars: L'Orient, Linköping - Biljetter 

4 april: Contrast Public House, Göteborg - UTSÅLT

5 april: Underbar (Pitcher's), Skövde - UTSÅLT

6 april: Babel, Malmö - UTSÅLT

11 april: Contrast Public House, Göteborg (extraföreställning) - UTSÅLT

12 april: Harrys, Jönköping - Biljetter

13 april, 19.00: Söderport, Kalmar - UTSÅLT

13 april, 22.00: Söderport, Kalmar (extraföreställning) - Biljetter

50210426_532651717256490_810639723096702
bottom of page